رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی
اقتصاد گردشگری باید در زندگی مردم کردستان جاری شود
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد گردشگری باید در زندگی مردم کردستان جاری شود و این صنعت در سال آینده به صنعتی پیشران و توسعهمحور برای این منطقه تبدیل شود.

به گزارش ارتباطات و امور بینالملل شهرداری سنندج، محسن فتحی هماکنون در مراسم گرامیداشت روز سنندج، ضمن تشکر از مدیریت شهری و اعضای شورای شهر سنندج برای برگزاری این رویداد، بر اهمیت توسعه اقتصاد گردشگری در این شهر و استان کردستان تاکید کرد.
وی با خیر مقدم به میهمانان حاضر، ابراز امیدواری کرد که حضور دبیرکل ملی یونسکو در ایران و دیگر مهمانان شبکه شهرهای خلاق جهان به سنندج پر از خیر و برکت باشد.
فتحی همچنین با اشاره به انتخاب خود به عنوان رئیس فراکسیون گردشگری مجلس، این اتفاق را برای اولین بار در ادوار گذشته مجلس
عنوان کرد و آن را ناشی از دغدغه نمایندگان برای توسعه گردشگری کردستان دانست.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم انعکاس فرهنگ مردم سنندج در رفتار و گفتار نماینده این شهر در مجلس، از مردم بابت هرگونه قصور و کوتاهی احتمالی عذرخواهی کرد.
وی در ادامه با اشاره به جلسه مشترک با استاندار، شهردار و معاونت اقتصادی استانداری در روز سنندج، بر جاری شدن اقتصاد گردشگری در زندگی مردم این شهر تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال آینده شاهد پیشرفتهای چشمگیری در این صنعت باشند.
فتحی خواستار همکاری و تلاش همگانی مسئولین برای توسعه زیرساختهای گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی به سنندج و استان کردستان شد و ابراز امیدواری کرد که صنعت گردشگری در سال آینده به صنعتی پیشران و توسعهمحور برای این منطقه تبدیل شود.
نظر دهید